top of page

De Jaartraining


" Je visie zal alleen helder worden wanneer je in je hart kijkt. Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt ontwaakt"

-Carl Gustav Jung-


De Jaartraining: bewandel je hoogste pad

Jaartraining 2022-2023

In September start er weer een nieuwe Jaartraining 'Bewandel je hoogste pad', die gericht is op het verhogen van je bewustzijn op belangrijke levensvragen.

Elke ziel wordt meestal een keer naar de bodem van het bestaan teruggeworpen, door het leven zelf. Ga je het leven aan door de processen aan te gaan of haak je vroegtijdig af omdat het leven te pijnlijk is? We leven in een tijd waarin (spiritueel ) ontwaken bijna aan de orde van de dag is maar hoe doe je dat eigenlijk?

En hoe ga je om met weerstand van uit jezelf of vanuit je omgeving? Bestaat karma wel en hoe zit het met steeds terugkerende familiepatronen?

Gedurende de Jaartraining ga je met deze en andere vragen aan de slag. De training heeft diepgang maar is ook nuchter en praktisch gericht. Het gaat er uiteindelijk om dat wat je leert kunt neerzetten in de dagelijkse realiteit. In een kleine groep ga je met gerichte oefeningen je eigen onderzoek doen.

 

Je krijgt effectieve instrumenten aangereikt om oude ballast los te laten en je leven op een nieuwe wijze vorm te geven.

Bovendien is er tijdens de training veel ruimte voor individueel maatwerk in de vorm van persoonlijke coaching . Als er bijvoorbeeld een persoonlijk thema naar voren komt waarbij je individuele begeleiding nodig hebt, dan maken wij daar ruimte voor. Naast het werken aan je innerlijke ontwikkeling vinden we het ook belangrijk dat je de dag ervaart als ‘een dagje voor jezelf’. Daar hoort een gezonde en lekkere lunch zeker bij, dus de training is inclusief biologische lunch.

Geef van te voren aan of je bepaalde producten niet mag hebben want daar kunnen we rekening mee houden.

De Jaartraining wordt afgesloten met een individueel coaching gesprek waarmee je de opgedane kennis en ervaring uit de training nog beter kunt integreren in je dagelijks leven.

 

Wat gaan we tijdens de jaartraining doen?

Je gaat gedurende 10 trainingsdagen werken aan het verhogen van je bewustzijn en het terugvinden van je echtheid, zodat je achter je ware identiteit kunt komen en je volle potentieel kunt gaan benutten. Het boek van Kaatje is de basis van de training, het loopt als een rode draad door de training heen. Het boek is geschreven als een soort stappenplan met tips en oefeningen bij elk nieuw thema. Door de beschreven stappen in de praktijk te brengen ga je een leven vanuit echtheid en mogelijkheden creëren in plaats van een leven vanuit beperkingen en je ego. Dit doe je o.a. door te werken aan je blokkades op bewust en onbewust niveau. Door middel van Spiertesten kunnen we ook je onbewuste blokkades achterhalen.

 

Praktische informatie:

* Ten aanzien van COVID-19 volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid/RIVM. Houd er dus rekening mee dat ons programma kan wijzigen of dat we de dag via Teams presenteren

* Heb je interesse in de Jaartraining en heb je je opgegeven, volgt eerst een intake voordat je kan instromen om samen naar je leerdoelen te kijken

* 10 trainingsdagen op zondag van 10:00 tot 17:00 uur.  

* Adres: Engstraat 2, Lithoijen (bij Oss)

* De kosten voor de Jaartraining is E 1895,00 

*Voor bedrijven en instellingen zijn de kosten E 2395,00 en ze zijn aftrekbaar als scholing

* Incl. uitgebreide hoog energetische lunch verzorgt door Henry Hol (zonder E-nummers), koffie, thee en koek

* Inclusief meditatiekristallen en Bachbloesems

* Je kunt het boek van Kaatje aanschaffen dat je in de training gaat gebruiken want het boek is leidend

* Doe makkelijk zittende kleding aan en warme sokken. Schoenen worden bij de voordeur neergezet

* Neem een laptop of kladblok en pen mee om aantekeningen te maken

* De Jaartraining wordt afgesloten met een persoonlijk coaching gesprek waarmee je de opgedane kennis en ervaring uit de training nog beter kunt integreren in je dagelijks leven.

bottom of page