top of page

Omgaan met je hoog gevoeligheid


"Iemand met zijn schaduw confronteren is hem zijn eigen licht laten zien "​

- Carl Gustav Jung-

Wat ga je tijdens deze training doen?

Je gaat gedurende 8 bijeenkomsten werken aan het leren omgaan met je hooggevoeligheid. Tijdens deze training zul je veel zelfinzicht verkrijgen in je valkuilen zodat je deze kunt gaan omzetten in kwaliteiten. Ook deze training is heel praktisch gericht, je werkt in een klein groepje en krijgt handvatten aangereikt hoe je met je hoog gevoeligheid kunt omgaan in je dagelijkse leven zoals bijv. op school of opleiding, binnen het gezinsleven of op je werk. De training is voor alle leeftijden, dus zowel voor kinderen als (jong) volwassenen. De groepjes worden ingedeeld op leeftijd.


Al onze trainingen hebben diepgang maar zijn ook nuchter en praktisch gericht. In een kleine groep ga je met gerichte oefeningen je eigen onderzoek doen. Je krijgt effectieve instrumenten aangereikt om oude ballast los te laten en je leven op een nieuwe wijze vorm te geven. Het proces wordt begeleid door ervaren trainers in een respectvolle, veilige en open sfeer.

De trainingen worden afgesloten met een persoonlijk coaching gesprek waarmee je de opgedane kennis en ervaring uit de training nog beter kunt integreren in je dagelijks leven.


Praktische informatie:

* 8 dagdelen van 2,30 uur op de zaterdag of zondag

* Adres: Engstraat 2, Lithoijen (bij Oss) of te Nijmegen

De trainers zijn Kaatje en Esther Tophoven

* Kosten voor de training in totaal 760 euro. Voor studenten hebben we een iets lager tarief namelijk 600 euro

* Neem een kladblok en pen mee om aantekeningen te maken

* de training kunnen Bachbloesems gebruikt worden om je proces te ondersteunen. Deze zijn gratis

* De training wordt afgesloten met een persoonlijk coaching gesprek waarmee je de opgedane kennis en ervaring uit de training nog beter kunt integreren in je dagelijks leven

bottom of page